marți, 28 septembrie 2010

revista presei 28 septembrie 2010

Primarul unui municipiu din România îşi înjură şi îşi jigneşte alegătorii. S-a întâmplat la Călăraşi, unde Nicolae Dragu şi-a vărsat nervii pe cei care l-au ales de trei ori în fruntea oraşului. Edilul a explicat că totul este din vina adversarilor politic

  • O britanica aflata in vacanta in Europa a imortalizat imagini impresionante pe cerul orasului Nuremberg, din Germania.
  • Gabi Tamas, fundasul gruparii britanice West Bromwich Albion, va fi noul numar 10 al echipei nationale de fotbal a Romaniei, dupa cum a anuntat selectionerul Razvan Lucescu.
  • Emil Boc a fost escortat de Politia Rutiera pana la Ministerul Educatiei, unde a participat la semnarea unor contracte, ceea ce arata ca acesta s-a razgandit in privind Politiei.
  • Federatia Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" a anuntat marti ca va organiza un miting de protest, in fata Palatului de la Cotroceni, pe data de 5 octombrie.
  • Romania are de cheltuit aproape doua miliarde de euro pentru proiecte privind managementul deseurilor, la ora actuala fiind semnate sapte astfel de contracte, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor. 
  • La Los Angeles a fost inregistrat luni un record de caldura, in centrul orasului fiind 45 de grade C. Temperatura a fost inregistrata la 12h15 si a batut recordul de 44 grade C din 26 iunie 1990, a precizat Stuart Seto, meteorolog la Biroul National de Meteorologie, citat marti de cotidianul belgian Le Soir.
  • Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, ca ar dori reevaluarea raportului pe Justitie care critica Romania pentru progresele slabe in domeniul anticoruptiei.
  • Realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, va canta pentru prima data in fata publicului, sambata, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, alaturi de colega lui, Raluca Leahu, actualmente DJ la RadioZU. Raluca Leahu, fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, actualmente DJ la RadioZU si asistenta de emisie pentru Mircea Badea, l-a cooptat de prezentator in proiectul muzical Magnolia, care doreste sa aduca "live" o muzica noua pe scenele romanesti si invita publicul sa redescopere adevarata placere a dansului si a distractiei .
  • Dinamo a pierdut cu Unirea Urziceni, iar Ioan Andone si-a pregatit deja bagajele si asteapta doar un telefon din partea lui Nicolae Badea pentru a pleca.
  • Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a anuntat, marti, inscrierea in PD-L. "Ma alatur PDL cu un sentiment de responsabilitate, cu optimism si cu neclintita incredere in principiile dreptei. Ma asociez unui partid pe care-l vreau improspatat si modelat de valorile Partidului Popular European. Intru in politica intr-un moment de mare dificultate economica, sociala si morala, dar port cu mine un indreptatit mesaj de speranta", afirma seful diplomatiei romane .
  • Tavanul unei scoli din Vrancea s-a prabusit in timpul orelor de curs. Cladirea scolii este foarte veche si nu a mai fost consolidata de cand a fost construita, adica de peste 100 de ani.
  • Ion Iliescu a fost invitat la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc pe 7 octombrie la Sofia.In afara de Gorbaciov, alti oaspeti asteptati sunt fostul premier al Spaniei Felipe Gonzalez, fostul premier al Turciei Mesut Yilmaz, fostii ministri de externe Hans Dietrich Genscher (Germania) si Aleksandr Bessmertnih (Rusia), precum si fostul presedinte roman Ion Iliescu, scrie Standart.
  • Actorul Jean Claude Van Damme a adoptat un caine din Romania. Este vorba despre o catelusa pe care a gasit-o pe strada, intr-o stare nu tocmai buna. 
  • Modelul Lindsay Lohan, care isi recunoaste public dependenta de droguri, motiv pentru care nu a trecut doar prin clinicile de dezintoxicare, ci si prin inchisoare, este in centrul unui nou scandal, dupa ce mai multe fotografii in care este surprinsa injectndu-si droguri au aparut in presa .
  • Dupa ce premierul italian Silvio Berlusconi a declarat public ca este de acord cu deciziile luate de presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, in privinta rromilor, a inceput sa actioneze si el pe aceeasi linie, in tara pe care o conduce.Ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, a anuntat ca in cateva zile autoritatile vor inchide tabara de nomazi Triboniano, de langa Milano, iar cei care nu au acte legale vor fi expulzati. Cei care au dreptul sa ramana vor fi cazati in locuintele sociale, informeaza La Repubblica.
  • Catalin Botezatu este nemultumit de top-modelele internationale si crede ca in Romania avem fete mult mai tari decat ele. Designerul roman a fost prezent la Milan Fashion Week unde a lucrat impreuna cu Valeria Marini la prezentarea colectiei Sedunzioni Diamonds Spring/ Summer 2011.  Echipa emisiunii 'Acces Direct' a intrat in culisele show-ului de la Milano, unde l-a gasit pe Catalin Botezatu in compania unui model international. Intrebat despre model, Catalin Botezatu s-a plans de blonda pe care se chinuia sa o incalte.
  • Jose Mourinho a avut o iesire nervoasa la conferinta oficiala de presa de dinaintea meciului pe care formatia sa, Real Madrid, il va juca impotriva celor de la Auxerre, in Liga Campionilor.Tehnicianul lusitan s-a enervat cand a fost pus sa explice de ce l-a lasat in afara lotului pe mijlocasul spaniol de banda dreapta, Pedro Leon, adus in vara de la Getafe, in schimbul sumei de 10 milioane de euro.
  • Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, l-a demis, marti dimineata, pe primarul Moscovei, Iuri Lujkov, aflat in conflict cu Kremlinul. Conducerea Primariei din Moscova este preluata interimar de prim-adjunctul lui Lujkov, Vladimir Resin. Lujkov, care are 74 de ani, conduce capitala Rusiei din 1992, si era considerat cel mai puternic primar al tarii. In ultima perioada, insa, a intrat in conflict cu Kremlinul.
  • Herta Muller, laureata a premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a declarat luni seara, la Ateneul Roman, la o lectura publica si un dialog cu Gabriel Liiceanu, ca nu si-a dorit niciodata sa devina scriitoare, ci a fost obligata sa scrie pentru a intelege ce se intampla cu viata sa."Premiul Nobel nu m-a schimbat decat pe dinafara, nu si pe dinauntru", a mai spus scriitoarea. 



Ramona Bădescu se menţine tânără cu produse naturale!

La 42 de ani, Ramona Bădescu arată incredibil de bine şi ar putea concura la frumuseţe şi la vitalitate cu orice puştoaică. Secretul ei este foarte simplu.

Cum a ajuns Andreea Esca să joace în "Iubiri din trecut"? - VIDEO

Andreea Esca a «debutat» ca actriţă în filmul celebrului regizor Claude Lelouch, "Iubiri din trecut", care tocmai ce a fost lansat în România.

Actriţa mexicană Edith Gonzalez s-a căsătorit! VIDEO

Edith Gonzalez s-a căsătorit cu Lorenzo Lazo, pe 24 septembrie, în Mexic.

Simona Sensual e singură şi disponibilă: «Am şi uitat cum e să ieşi cu un bărbat»

Simona Sensual s-a despărţit de Maharu, după o relaţie de 10 ani, şi recunoaşte că a adus o viaţă tumultoasă alături de el.

Oana Lis: «Eu cred că sexul oral îngraşă»

Soţia lui Viorel Lis a anunţat cu puţin timp în urmă că vrea să slăbească şi de aceea a adoptat un regim alimentar, care se pare că exclude...sexul oral.

Reporterii Pro TV vor fi audiaţi în cazul sinuciderii Mădălinei Manole

Jurnaliştii de la Pro TV care au transmis toată durata funeraliilor cântăreţei ar urma să fie audiaţi, săptămâna aceasta, la Ploieşti.

Daniela Gyorfi: «Nu o să-mi botez băiatul Dani pentru că aşa îl cheamă pe câinele meu»

Daniela Gyorfi, însărcinată cu un băieţel, a mărturisit că încă nu a găsit un nume pentru viitorul ei copil.

Jenny McCarthy dezvăluie de ce s-a despărţit de Jim Carrey

Jenny McCarthy a vorbit cu Oprah despre relaţie ei cu actorul Jim Carrey şi de ce aceasta s-a sfârşit.

Uite în ce costum provocator a pozat Kim Kardashian! FOTO

Frumuşica Kim Kardashian are un corp incredibil de sexy şi nu este absolut deloc modestă în privinţa asta.

Shakira, udă şi sălbatică în noul ei videoclip - VIDEO

Frumoasa columbiană a lansat un teaser pentru videoclipul ultimei ei piese, "Loca". 

Mama Natură, păzită de soţ la o şedinţă foto sexy

Roxana Ionescu are parte de o perioadă gri pe plan profesional, căci şefii de la Antena 1 nu i-au mai dat nici o emisiune, în grila de toamnă.

Mircea Radu face show sâmbătă seara la TVR 1

Vedeta va modera o emisiune de divertisment care va fi difuzată pe TVR 1, începând cu luna noiembrie. Mircea Radu revine pe sticlă din noiembrie în postura cu care şi-a obişnuit publicul

THE SUN : Naomi Campbell, cu sânii goi pe coperta GQ


După ce a fost implicată într-un proces în legătură cu traficul de diamante din Africa, Naomi Campbell este din nou subiect pentru tabloidele internaţionale.

De data aceasta, faimosul fotomodel s-a remarcat prin nua sa apariţie de pe coperta revistei GQ din Rusia, unde a pozat cu sânii goi acoperiţi de un şarpe.

Vezi foto pe The Sun.   

Socant:Arbitru batut la Botosani in liga 4 de catre jucatori de la Rogojesti si viceprimarul-jucator 

0 comentarii: