vineri, 13 ianuarie 2012

Sincerităţi


Dacă m-ar opri un străin pe stradă şi m-ar întreba: băi Andrei, ce te animă pe tine acum cel mai mult? Ce-ţi face inima să bată mai repede? Păi măi străinule, singurul răspuns pe care îl am pentru tine e filmul. De vreo 2 luni văd filme bune. Ăsta-i meritul Globurilor şi-al Oscarurilor. De la We need to talk about Kevin, Flowers of war, Tinker Taylor Soldier Spy, Carnage-ul Polansky-an, Moneyball, Hugo a lui Scorsese şi alte câteva filme bune, încununate de A separation aseară.
Duminică seară, pentru prima oară după mulţi ani în care-mi mutam mama în camera mea (calculatorul fiind în camera ei, până să-mi iau laptop) am să văd Globurile de aur, prezentate de Ricky Gervais, pe HBO (la noi) şi NBC (la ei) direct pe televizor prin linkul ăsta: http://www.cool-itv.net/  
de la 03:00 la 07:00.
Să nu termin postarea asta în 9 rânduri, am să trec şi la alte chestiuni din ultima vreme, chiar dacă n-am o viaţă atât de interesantă încât s-o împărtăşesc şi cu alţii. Sunt atât de amărât încât şi cerşetorii îmi dau banii înapoi (cu care i-am împrumutat). Dar am deschidere, da? Îl vedeam pe un nene la tv că a fost prins de poliţie, după ce înţepa cu ace, femei frumoase în autobuz. Interesant, nu? În locul lui Mitulescu (ăsta de făcu Loverboy-ul care-a ieşit săptămâna asta cu Gazeta Sporturilor) sau Porumboiu, aş lua notiţe pentru un film. Pentru că de obicei acolo îi găseşti pe tipii ăştia, liniştiţi, funcţionari la o bancă, căsătoriţi cu o avocată, cu ochelari, genul care se masturbează cu fetişuri de ar îngrozi orice copil. Apropo de masturbator...foarte bun editorialul lui Cristian Tudor Popescu, din Gândul de ieri: Marele masturbator.
Serios vorbind, îl mai suportă cineva dintre cei zdraveni la cap, pe Traian Băsescu? Spunem, într-un puseu de sinceritate, uşor umoristic, pe Twitter (sunt andreigheorghe1, pt că celelalte nume ale mele erau ocupate) că-s invidios pe Elena Udrea, că ea îl poate şi chiar l-a futut pe Băsescu. Şi eu şi câteva sute de mii de români l-am fute pe marele masturbator care se excită cu puterea pe care-o are. Pentru multe alte măgării, nu neapărat pentru că l-a umilit pe Arafat. Dimineată, la Europa FM, Bogdan Miu şi grasa pt care 2012 înseamnă şi kg din dotare (Monica Anghel) au invitat oamenii din Târgu Mureş să spună cum au auzit de SMURD. Pentru cei mai retardaţi social dintre voi, ieri în Tg Mureş au ieşit în stradă vreo 1500 oameni (după jandarmi) sau 5-6000 (după un cetăţean care-a fost ieri la protest) să susţină ....habar n-am ce. Raed rămâne la Smurd...doar a fost obligat să demisioneze din funcţia de secretar de stat în domeniul sănătăţii. Azi la 17:00 se organizează şi-n Bacău (via Facebook fireşte) un protest de genul. Mulţumim Antena 3 pentru zvâcnire.
Hai să lăsăm detaliile vieţii de suprafaţă şi să ne afundăm în alea underground. La ultima ceartă serioasă avută...mă rog: discuţie în contradictoriu, ultimele mele cuvinte au fost: nu te mai iubesc. Ce naiba e în neregulă cu mine? Nu mai iubesc măi omule. Şi mai sunt fericit? Păi nu......da-s mulţumit. Adică am avut o noapte nedormită în seara cu pricina, dar am revenit la normal la 2 zile după. Aşa...nu te mai iubesc...şi? Nu cred în Dumnezeu şi cred că eşti proastă dacă tu crezi...aşa şi? Nu ai şi nu am o faţă urâtă ca a altora...de spui că i-a luat-o mă-sa de la lichidări de stoc (valabil pentru mulţi) ...deci o să ne vedem mai departe de banalităţile fiecăruia, impresiile că ar conta cumva într-o ecuaţie mai mare a sensului. Viaţa mea nu e ca a ta ..... a ta, dacă ar fi un film, iar cineva ar închiria-o de la un magazin de profil, nu ar trebui s-o mai returneze. A mea e bazată atât pe codul nebunelor maniere (de asta şi-i fac pe unii cu coaie să râdă) cât şi pe imprevizibil. Horoscopul meu nu există.....e vorba doar de căutarea unor lucruri frumoase, nebune, normale şi cât mai logice. Atât. Dacă încă aveţi prietene....vă puteţi depune C.V-ul pt postul de hingher....puteţi prinde căţele. Weekend plăcut.....poate cu zăpadă...în paştele mă-sii de vreme.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ar fi fost bine ca "sincerităţile" tale să nu fie sincere. Să te aibă Dumnezeu în pază!

constantinandreirusu spunea...

Recunosc c-am sărit calul cu asta, dar gata....am lăsat tot aburul din supapă să iasă, m-am liniştit. Dar rămân la fel de circumspect în privinţa religiei.