vineri, 6 ianuarie 2012

6...vine o zi (bună)


N-am luat permisul din prima, pentru că dintr-o neatenţie gravă, am trecut pe roşu (chiar dacă am oprit imediat ce am trecut)...aşa că azi, expirând cele 17 zile distanţă între primul examen şi înscrierea la al 2-lea, am fost să mă înscriu şi să dau sala din nou. O doamnă extrem de isterică (totuşi e mai bine decât un supraveghetor indolent, nu?) m-a supravegheat extrem de suspicios şi comenta orice mic gest al celorlalţi din sală, care îi stârneau replici de spuneai că-i în perioada roşie a lunii. Astfel că mi-am început ziua binişor, cu cele 23 pct făcute. Mai mult, după amiază m-am delectat în liniştea pe care nu mi-am permis-o în agitaţia sărbătorilor, de Vampire Diaries şi talk-show-urile late-night din State (Kimmel, Leno, Stewart).
Până să plec cu 3 colegi la bowling, mi-am adus aminte că mai am 9 zile până la Globurile de Aur şi că am de văzut câteva filme bune. Având şi o oarecare răutate pregătită pt acest film, m-am uitat la Carnage. Primul lucru care m-a interesat e regia filmului. Roman Polanski a luat o pauză după ce a scandalizat lumea filmului cu acuzaţiile de pedofilie. Mai enervant (pt mine) e că o parte din actori/regizori, i-au luat apărarea unui tip care-a futut o minoră....pentru, sunteţi pregătiţi? CĂ FACE FILME BUNE. Deci să ne-n`ţelegem: eşti talentat în ce faci şi ai fani? Păi zi nene aşa...deci ai voie să violezi anal, oral, vaginal...cum vrei tu, orice copil. Hai sictir retardaţilor. Chiar că meritaţi încă un papagal de preşedinte republican. Trecând peste faptul că regia aparţine unui pedofil dovedit, filmul e întradevăr bun. Viaţa e sinonimul mediocrităţii. Corect? Just! Poţi susţine un film în 72 minute, într-un apartament, cu doar 4 personaje, care se ceartă din cauza copiilor lor? Se pare că da, pentru că ce-a ieşit e ceva amuzant ca Seinfeld, sofisticat ca editorialele din Esquire, atractiv ca un porno, captivant ca o piesă de teatru pe care Jodie Foster şi John C Reilly plus Kate Winslet cu Christoph Waltz o fac a naibii de plauzibilă, într-o societate modernă, care aduce puţin cu lumea lui Woody Allen.
Nici n-am postat bine primele impresii despre film pe facebook, recomandându-l, că a trebuit să plec la bowling.

3 jocuri, puţină bere, competiţie ca-ntre colegi, şi-un rezultat mai mult decât mulţumitor (cel puţin pentru mine). Deci da...am avut o zi mai bună.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Fii mai atent la ROŞU!!! Baftă la succes!