duminică, 19 septembrie 2010

SPOOKIE (oaza marilor si oceanelor)




 Poti sa mi-o aduci pe Pam Anderson draga . Cu toata onestitatea , n-as ezita vreo secunda in prezenta ei . Sunt atat de calm (si suparat , acum c-a pierdut Liverpool derby-ul cu Man Utd) . Si puteam fi invitat si la premiera noii pelicule R. Munteanu : Marti dupa Craciun ... tot n-as fi fost stapanit de vreo pre-psihotica emotie . Sigur , au fost perioade fantastice , in care pamantul se invartea prea repede si-o rugam pe Hormonel (Lori) sa-l incetineasca altfel ameteam .

Ma incanta biruinta cand folosesc intreg arsenalul de trivialitati , dar hey : unii spun ca poti prinde mai multe muste cu miere de albine decat cu otet . Adica faultam verbal - de cartonas galben (si de rosu , pe alta platforma a blogurilor) si acum am nevoie de un pic de incisivitate , altfel meciurile cu Liverpool , Dinamo si Barcelona ar fi transmise pe TVR Cultural .
Am avut puseuri de halloween zilnice, daca ajunsesem sa invat limbi straine doar sa pot enerva cat mai multi oameni . Dar aveam un buton de urgenta , nu era nimic iminent ( pe care filozofia mea bazata pe capodopera socio-culturala Scooby-Doo sa n-o poata rezolva) .
Multi nu ma inteleg(eau) ... dar daca stiinta o sa mai descopere inca un om din specia mea , atunci o sa stiu 100% daca sunt sau nu in Matrix .
Pana atunci , o parte din oameni au fost si sunt VIP-uri , altii doar P-uri . Ura poate adesea sa aduca o suma de , defecte dar nu si frica . Deci orice-as fi , nu ma compar cu ipohondri fobisti care si-ar pune centura de siguranta si intr-un autobuz apartinand S.C Transport Public . Cum sa-ti fie frica sa scrii ? Sa te legi de controverse , nuditate , prostie , religie , relatii cu prieteni falsi si mai ales de adevar . De ce va este frica sa scrieti despre adevar?   , Ei bine ...sunt inconjurat de inspaimantati . Veriga lipsa dintre mine si ei n-o s-o gasiti nici daca o puneti pe spatele cutiei celui mai vandut lapte (zuzu , dorna sau parmalat) 
Daca mananci sandwich-uri cu c**at (si mai si primesti laude pentru asta : zoso , kristofer93 , m. badea , bendeac , nastase , o colega de grupa si alti nenumarati bloggeri ) sunt sanse mari sa ma holbez la tine . - Ce te uiti asa ba? N-ai mai vazut un ipocrit ? Ba da , am vazut si sex fara atasament emotional , si plangaciosi cu ovare , si blana sintetica la caciula gecilor de iarna (care nu are vreun rol in a te incalzi ) si multe alte anomalii stupide .



                                             
 

Pana la urma , ori va trag eu inainte , ori ma trageti voi inapoi .
Actorii (si ei VIP-uri) sunt oameni care sunt multumiti de ei doar in masura in care si ceilalti oameni sunt multumiti de ei . Da , stiu ...asemanatori cu oamenii superficiali , prosti sau hai sa le spunem pe scurt - femei .
Ei bine , cand unul sau una ma critica , ma doare-n Liverpool , pentru ca n-ai termen de comparatie (sunt unic) , pentru ca n-ai justificare sau pentru ca pur si simplu divaghezi si mananci ca**t .
dar sunt , dupa cum scriam in intro , un flacau din ce in ce mai calm ...adica sigur pe mine . Neintoxicat , imaginativ , pamfletar si mereu in cautare de mai mult , cu tolba plina de semne de intrebare .


ei , ajunseram la finele postarii in duminica asta frumoasa de toamna ...sunt spookie si va salut .... (fetelor)

0 comentarii: