joi, 25 august 2011

Dra educatoare Claudia Elena Chirilă






















Pozele le-am găsit pe site-ul ştirilor Pro-Tv (după cum orice Băsescu poate observa pe watermark)  pentru că domnişoara educatoare şi-a şters contul de pe Facebook, unde spunea (la Sinteza domnului Gâdea) că şi-a postat pozele când avea 18 ani. Dacă nu era educatoare, dra Chirilă avea toate şansele să rămână în graniţele piţipoance.org(asm)... Aşa, s-a sesizat nu ştiu ce tabloid, pornind un efect de domino care a inclus toate posturile tv, absolut toate ziarele şi o parte din media socială (cum e numită mai nou comunitatea blogurilor). Acuzaţii: că e curvă. Domnule Funeriu...dacă fetei nu-i place sexul (real sau virtual) până la gradul de nimfomană, atunci înseamnă că fata nu s-a descurcat cu banii din salariu. Poate-i venită din provincie, s-a lăsat sedusă de un ghiolban (cu nume de antrenor de fotbal mustăcios) şi de fiorul banilor câştigaţi uşor. Că e complice, şi vindea la grădiniţă tot ce şutea ghiolbanul - după faptă şi răsplată: 29 zile în arest preventiv. Nu mă interesează până nu văd în presă o sentinţă. Ce mă interesează e că mulţi...da mulţi bărbaţi au înţeles-o, pe când frustratele sexual au comentat ridicându-şi virtual poalele deasupra chiloţilor de tablă. Ce e mai enervant pentru femei decât o fată atrăgătoare (21-23 ani, depinde de unde-ţi iei ştirile) care munceşte pe un salariu de mizerie ca şi ele, dar are venituri suplimentare pe urma altor activităţi păcătoase? O femeie care îşi educă exemplar copilul (sanchi) e pur şi simplu năucă, auzind cine se ocupă de educaţia copilului ei. Auziţi...dacă o femeie îi face sex oral soţului ei, mai are voie cu aceeaşi gură să-şi sărute copiii?   Şi citeam ceva de genul: Ce naiba a văzut o fată educată, frumoasă, deşteaptă...la puşcăriaşul ăla. Mă gândesc: 1) e bagabont..fetelor le plac băieţii răi 2) mergând la puşcărie, acum vor avea în sfârşit ceva în comun. Astăzi le-am şi propus celor de la Playboy să îi facă o propunere fetei. Nu cred că ar refuza...şi indiferent de decizia justiţiei (playboy mi-au spus să lăsăm justiţia să se pronunţe mai întâi) spun că ambele tabere ar avea de câştigat: Claudia ar intra în lumea în care convieţuiesc Drăguşanu, Crudu şi alte f*tomodele şi mulţi bărbaţi ar spune: în sfârşit cineva de care am auzit în Playboy 2)Playboy ar da o lovitură de imagine (cojones). Nu închei înainte să-mi salut colegii de specie (adică bărbaţii cu mintea deschisă) care au dat dovadă de îngăduinţă şi tradiţionalele bale la gură sau în preajma buricului.

A da...mulţumesc echipei Dinamo pentru ratarea a 3-a oară la rând a calificării în grupele Europa League, fiind eliminaţi de alţi anonimi (Vorskla Poltava din Ucraina).
Felicitări Messi pentru trofeul de azi (cel mai bun jucător în ediţia 2010-2011), mori în chinuri Ronaldo, baftă Stelei, Mediaşului (deja are 1-0) Vasluiului, Rapidului şi mai ales Oţelului Galaţi (vor avea nevoie: pe Naţional Arena vor veni FC Basel, Benfica Lisabona, Manchester United)
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

1 comentarii:

Anonim spunea...

după câte poze ai postat aş putea spune că eşti fan Claudia Elena Chirilă